Parket kopen? dat doe in een van de 8 showrooms

 
Parket kopen. Dat doe je bij de Vloerderij         Waar kan ik goedkoop parket kopen?    Bij de Vloerderij kun je super mooi parket kopen.

Parket kopen? Vele trendy topuitvoeringen voor de scherpste prijs. De Vloerderij heeft deze vloeren liggen in showrooms kris kras door heel Nederland. Kom ze bekijken ze zijn al beschikbaar vanaf € 35.- m2 Leverbaar in heel veel natuurkleuren en gemakkelijk te leggen door de thuisklusser. Er is vast zo'n allesomvattende showroom bij jou in de buurt.

Multiplank Parket kopen. Ook voor slaapkamers  (
Hongaarse punt gemaakt van lamelplank met toplaag zie onder)

Ook Hongaarse punt parket koop je bij de Vloerderij

Een multiplank parket vloer is bedoeld voor degenen met net even een andere smaak. Naast de gebruikelijke houtstructuur heeft multiplank parket ook de mogelijkheid om verouderingstechnieken op los te laten. Het is zeker een parketplank met mogelijkheden.

Duoplank parket kopen.
Merk parket kopen? Bel ons voor een mooie prijs
Bovenstaande parketvloer komt uit de 
Kährs Parket European Collection. Prachtige Parketvloeren

Geborsteld  duoparket is natuurgetrouw. Kan heel goed met olie bewerkt worden. Heeft mooie houtstructuren, en heldere kleuren, Duo parket onderscheidt zich van de rest. Verkrijgbaar net als de Multiplank in diverse breedtes en diktes. Zowel de Multi- als de Duoplank zijn duurzaam en dat is prioriteit.

Visgraat parket kopen, maar ook parketplanken?
Waar is goedkoop parket te koop?     Visgraat parket kopen. Kijk verder op de site.    Alle soorten parket te koop.

Ben je op zoek naar een perfecte en decoratieve  maar toch weer een klassieke uitstraling? Denk dan eens aan een eenvoudig stroken- of mozaïekparket. We praten hier over authentieke parketvloeren met de charme van weleer. Parket kopen is zeer plezierig met het advies van onze partners.

Massief parket kopen
Gerookte parketvloer kopen? Dat is mogelijk.
Gerookte parketplanken zijn helemaal in. Gerookt breed plankenparket wordt steeds populairder.

Tapis parket wat gelijmd en gespijkerd wordt is vandaag de dag nog maar een beperkt assortiment, omdat massief parket zoals parket stroken steeds minder verkocht worden. Deze parketuitvoering is niet echt populair meer. Dit komt hoofdzakelijk omdat de montageprijs vrij hoog is en dit is bij een Multi parket plank ( zie boven) niet zo. Parket kopen maar zeker leggen wordt met deze variant een stuk aantrekkelijker.


Planken parket kopen

Visgraat parket kopen? dat kan. We hebben een hele collectie.

Tegenwoordig worden er veel meer parket mogelijkheden aangeboden.
Denk hierbij met name aan het planken visgraatparket. Hierbij worden geen smalle plankjes en eiken strookjes meer voor gebruikt, maar forse planken. We noemen het wel eens Haaientand parket. De Maten gaan wel tot 18 cm breed en 90cm lang. Dit worden prachtige visgraatvloeren. Parket kopen wordt er niet gemakkelijker op met zoveel keus.

Bezoek een van de 8 parket showrooms van de Vloerderij in Nederland. Ook kun je elke avond tot 22.00 uur bellen met ons centrale telefoonnummer: Dus wil je eerst wat inlichtingen? Bel gerus.

06 46 38 11 81