Parket kopen

Parket kopen

Parket kopen? De Vloerderij heeft topuitvoeringen voor een vriendelijke prijs. Te bekijken in 9 showrooms door heel Nederland. Kom ze bekijken. Parket kun je ook zelf leggen. Maar ook verzorgt de Vloerderij het hele legproces.

Op dit moment is visgraat parket erg in. Bij de Vloerderij partners is een uitgebreide visgraat collectie te zien.  Ook zijn hier die brede en lange robuuste parket planken te zien.

Wil je parket kopen? Er is vast ook bij jou zo’n uitgebreide parket showroom in de buurt. Klik hieronder voor de parketlocaties want een parketvloer kopen doe je bij jou in de buurt.

Natuurlijk zijn er ook nog altijd die rotsvast liggende multi parketplanken in diverse breedtes. Super mooie planken. Ook speciaal ontworpen voor vloerverwarming.

Waarom parket kopen bij de Vloerderij?

  • Showroom bij jou in de buurt
  • Vriendelijke prijzen
  • Gedegen advies

Mooie collectie

Parket topuitvoeringen met diverse kleuren.

Showrooms in heel Nederland

Altijd een showroom bij jou in de buurt.

Vriendelijke prijzen

Voordelig parket van goede kwaliteit.

Een parketvloer kopen met goed advies

Parket kopen (Massief)
Massief parket zoals de bijna vergeten parket stroken worden steeds minder verkocht. Dit komt ook omdat de legprijs vrij hoog is en dit is bij een Duo parket plank ( zie onder) niet het geval. Parket kopen maar ook parketmontage wordt met deze Multi functionele plank een stuk aantrekkelijker. De Vloerderij heeft ervaren parketteurs die snel en accuraat werken.  Duoparket is ook geweldig geschikt voor vloerverwarming.

Parket kopen (Planken )
Er worden tegenwoordig veel meer parket variaties aangeboden. Denk hierbij met name aan dat trendy planken visgraatparket. Geen smalle plankjes of eiken strookjes meer, maar forse solide planken. We noemen deze variant wel haaientand parketvloeren. De maatvoering gaat wel tot ca: 18 cm breed en ca: 90cm lang. Dit worden super mooie visgraat parketvloeren. De Vloerderij kan deze speciale prijs perfect voor je leggen.

Parket kopen (Multiplank)

Multiplank parket is bedoeld voor mensen met net even een andere kijk op de zaak. Naast de bekende houtstructuur heeft dit parket ook zeker de mogelijkheid in diktes en breedtes. Het is zonder meer parket met vele mogelijkheden. Denk hierbij ook eens aan de goede combinatie met vloerverwarming. Het multiplank parket met toplaag is solide en ligt onbeweeglijk. ‘s- winters krimp het niet en in nattere periodes zwelt dit parket niet. Multiplank parket met toplaag kopen doe je bij de Vloerderij.

Parket kopen (Duoplank)

Duoparket is puur natuurgetrouw. Deze plank kan heel goed met olie bewerkt worden. Heeft een mooie tekening en heldere frisse kleuren, Duo parket onderscheidt zich zonder meer van de rest. Verkrijgbaar net als de Multiplank in vele breedtes en diktes. Zowel de Duo- als de Multiplank zijn duurzaam en dat is tegenwoordig best wel een prioriteit. Het parket met toplaag kan vele bewerkingen ondergaan. Het kan geborsteld en verouderd worden, maar ook roken is een goede mogelijkheid.

Parket kopen (lamelparket)

De toplaag van eiken lamel parket is massief en wordt gecoat met een beschermende laag. De kruislings verlijmde onderlaag van het lamelparket is van een sterke soort berkenhout. Lamel parket heeft door de eiken toplaag de uitstraling van een massieve eiken vloer en is door de natuurlijke berken onderlaag ecologisch verantwoord!

Lamelparket met een technische voorsprong

De drie kruislings verlijmde onderlagen gaan de werking van het lamelparket voor het grootste gedeelte tegen. Lamel parket is dus een uiterst stabiele vloer, en kan luchtvochtigheid schommelingen beter weerstaan dan massieve houten vloeren. Ga echter altijd na of uw ruimte wel geschikt is voor een houten vloer. Vooral als je vloerverwarming overweegt. Lamelparket wordt dan door z’n technische voorsprong geadviseerd. Meer informatie over eiken lamel parket? Kom eens bij ons langs als je in de buurt van bent. Of bel of mail met onze adviseur. Parket kopen doe je met overleg.

Parket kopen (Mozaiëk)

Zoek je naar een decoratieve  maar toch een parket met klassieke uitstraling? Denk dan eens aan een eenvoudig mozaïekparket of een recht toe recht aan strokenparket. We praten dan over klassieke parketvloeren met de charme van toen. Parket kopen is zeer plezierig vooral als onze partners je adviseren. Inmiddels zijn er al 9 filialen-showrooms in Nederland.

Parket leggen

Gelegenheid genoeg dus om eens die totale parket collectie te bekijken. Laat je in ieder geval goed voorlichten bij parket kopen. Wil je iets meer weten over de Multiplanken? Dat kan. Ook assisteren we met de renovatie van je parket. Met een team van 9 parketteurs verzorgen we complete parket renovaties. Ook leggen we alle voorkomende soorten parket. Voor verzekeringen taxeren we vloerschades zoals brand- en waterschade.

Parket kopen? Eerst goed informeren.

Voordelig parket kopen? Bekijk het eerst eens in de 9 parket showrooms van de Vloerderij kris kras door Nederland. Hier liggen veel vloeren zowel planken als parket. Parket van klassiek tot modern.