Parketzaak in Groningen. Ook Visgraat Plankenparket.

Een parketzaak in Groningen. Een parketzaak voor de hele provincie Groningen   Parket in de stad Groningen. De Vloerderij houten vloeren

Uitgebreide parketzaak in Groningen. Betaalbaar parket.

Parketzaak in Groningen met unieke ambachtelijke werkplaats. Parket voor ieders budget bij die betrouwbare ambachtelijke houten vloeren en parketzaak. Met een super uitgebreide allesomvattende showroom en werkplaats. Ook vol met breed plankenparket en houten vloeren. Je staat hier versteld van de mogelijkheden.

Een parketzaak in Groningen. Een parketzaak voor de hele provincie Groningen         Voordelige parketzaak in Groningen. Dat is de Vloerderij
 

Bel ons voor informatie of maak gelijk een afspraak. Je bent dan ook direct aan de beurt. Jouw parket ligt al te wachten. Natuurlijk ook brede planken vloeren voorradig. Je kunt natuurlijk ook zo binnenwandelen. De Vloerderij partner staat voor je klaar   Een showroom en werkplaats van maar liefst 1200 m2.

Voordelige parketzaak in Groningen. De Vloerderij niet alleen houten vloeren maar ook parket.       Parketzaak in Groningen. De Vloerderij tekent ervoor.

Parketzaak in Groningen aanbiedingen klik hier voor de faire prijzen van deze geweldige multiplank- en visgraatvloeren.

  Parketzaak in Groningen. De Vloerderij de parketzaak van Groningen  Parketzaak in Groningen. De Vloerderij de parketzaak van Groningen    Parketzaak in Groningen. De Vloerderij de parketzaak van Groningen
Heel veel maten te verkrijgen in de meest uitgebreide parketzaak in Groningen en de provincie.

Brede parketplanken te koop in Groningen

Zoek je dus een houten vloeren- of parketzaak in Groningen? De Vloerderij is er voor je dicht in de buurt. Levert Maxi Visgraatparket en parketplanken zoals multiplanken. Dit speciale parket wat tegenwoordig zo geliefd is. Ja dat mooie plankenparket. Breed en lang, robuust en Bourgondisch. Het is niet meer van dat strakke parket wat dan ook nog vaak gelakt werd, maar het zijn nu brede en lange planken. Wij zijn al jarenlang leverancier van houten vloeren en dit parket is een afleiding van de brede plankenvloeren. Wij weten er daarom ook best wel goed mee om te gaan. 

Wij helpen de consument om in dit betrekkelijk nieuwe product een goede keus te maken. Kom langs en laat je inspireren door deze betrouwbare vloerenspecialist, die al meer dan 25 jaar bezig is. Dus de Vloerderij De Parketzaak in Groningen en omstreken. Al meer dan 25 jaar in Groningen.


Parketzaak in Groningen?..Dan ga je naar de Vloerderij
Deze visgraatvloer gaat perfect samen met Klassieke meubelen Maar ook modern gaat uitstekend.

Parketspecialist in Groningen. Voordelig geprijsde parket vloeren.

Parketzaak in Groningen? Kom naar de showroom. Dan kom je bij de Vloerderij de parketspecialist terecht. Wij helpen de consument met een uitstekend advies. Vooral wanneer het om de echte eiken vloeren gaat. Zo ook met parket. We zijn van origine leverancier van brede plankenvloeren, maar nu ook al weer een hele poos in Maxi visgraatparket. Dus eigenlijk een parketzaak in Groningen met de showroom midden in de provincie.


Brede planken omgetoverd tot parket. Visgraatparket met brede en lange planken tot wel 90 cm lang en 18 cm breed. En ook verouderd als je wilt. Super mooi parket.
De grovere en robuustere stijl parket slaat erg goed aan in Groningen. Robuust kan heel Trendy zijn. Koop het dus bij de specialist


Parketzaak in Groningen. Bel eens met de Vloerderij in Groningen.

Meer dan 25 jaar modisch parket  in Groningen

Een heel mooi aanbod van massief eiken visgraatparket, maar ook in de vorm en volgens de techniek van de Multiplank uitvoering met eiken toplaag. Onze leverancier ontwikkelde een prachtig visgraatparket en dit wordt inmiddels al goed verkocht in Groningen.Dit is een visgraatparket dat bestaat uit brede en lange planken. Heel goed passend in deze tijd. Modische parket vloeren te bekijken in de parketzaak in Groningen. Daar ligt al dat mooie parket. We noemen het ook weleens planken parket. Lekker Bourgondisch en de liefhebber loopt er mee weg.

Parketzaak in Groningen met gevoel voor hout.

De Vloerderij verzorgt je parketvloer van A tot Z. Dus niet alleen het advies en de verkoop, maar ook verzorgen wij het leggen van deze bijzondere vloeren. Want zo'n visgraatparket moet wel goed gelegd worden. Zeker op vloerverwarming wat tegenwoordig steeds vaker voorkomt. Zo'n brede en lange plank moet wel goed verlijmd worden. Zelfs wanneer ze zwevend gemonteerd worden moet alles rondom goed in veer en groef kloppen.

In de parketzaak in Groningen wordt alles uitgelegd. Deze parketshowroom bevindt zich in de provincie Groningen. De Vloerderij: de meest speciale parketzaak in Groningen. Kom ze bekijken. Hier ligt alles op parket gebied.


De Vloerderij Ulgersmaweg in Groningen.