Visgraatparket schuren

Visgraatparket schuren

Visgraatparket schuren is best wel een vak apart. De Vloerderij partner is ervaren en nauwgezet. Hij weet als geen ander visgraatparket om te toveren tot iets heel nieuws in je interieur.

Ben jij inmiddels aan een parketrenovatie toe en je zou weleens willen weten wat dat dan kost, klik dan maar op de offerte en je krijgt een scherpe prijs en advies.

Waarom visgraatparket schuren bij de Vloerderij?

  • Vakkennis
  • Voordelige prijs

Gecertificeerde parketteurs

Een specialist die z’n vak verstaat.

Als nieuw

Hoe oud ze ook zijn, ze worden weer als nieuw.

Scherpe prijs

Ontdek de prijs via de offerte.

Een nieuwe toekomst voor je interieur

Voor visgraatparket schuren ben je bij de Vloerderij aan het goede adres. We werken landelijk met gecertificeerde parketteurs. Vloerenleggers dus die hun vak tot in de puntjes beheersen. Ze werken snel en nauwkeurig en niet geheel onbelangrijk. Ze hanteren een aantrekkelijk tarief. Visgraatparket schuren is zeer de moeite waard. Het zijn meestal kapitale vloeren die al eventjes liggen. Maar hoe oud ze ook zijn, ze worden weer als nieuw.

Na de schuurbeurt zal er een kleur op moeten. Zo’n olie of lakkleur is natuurlijk de finishing touch. Een goed gekozen kleur maakt nu net het verschil. Kies je voor olie, dan zijn er vele goede merken voorhanden en ook lakken zijn goed vertegenwoordigd, al kiest de consument steeds vaker voor natuurolie. Onze partner adviseert diverse mogelijkheden. Een visgraat parketvloer schuren moet gewoon een feestje worden.

Visgraatparket met toplaag schuren

Visgraatparket schuren brengt toch veel vakkennis met zich mee. Er zijn zo een paar soorten visgraat en dat heeft dan weer te maken met de manier van oorspronkelijk montage. Is het parket verlijmd of is het juist zwevend gelegd. Dit maakt nog wel een verschil. Want bij verlijmde varianten is er vaak ook genageld en dan moeten er een paar duizend spijkertjes weg gedreveld worden. Een hele klus. En bij een zwevend gelegd parket heb je dat niet. Het is dan ook best wel belangrijk om van te voren een beetje te weten wat voor vloer het is. Een vorige bewoner kan vaak wel uitsluitsel geven. Visgraatparket schuren, dat doe je dus niet zo maar eventjes.