Waterschade aan parketvloer

Waterschade aan parketvloer

Waterschade aan een parketvloer wordt in de meeste gevallen veroorzaakt door een lekkende leiding of afvoer. De vaatwasser kan hier bijvoorbeeld de oorzaak van zijn.

De Vloerderij regelt dit soort waterschades met jouw verzekering. Je krijgt dan weer een trendy vloer. Niet alleen de vloer, maar er zijn meer kosten die opgevoerd worden. Denk aan demontage, afvoer en stortingskosten.

Waarom renoveren bij de Vloerderij?

  • Vakkundig
  • Ervaring sinds 1995

Herstelplan

In samenwerking met jouw verzekering.

De Vloerderij ontzorgt

Aantrekkelijke afwikkeling van de schade.

Meld je schade

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Waterschade aan parketvloer. Hoe merk je dat?

Waterschade aan je parketvloer. Het begint vaak met verkleuring van je parket en delen van de vloer zijn gaan ‘schotelen’. De planken of het strokenparket krult dan door het vocht op. Het water stroomt via de zijkant van de parketvloer of langs de bovenkant van de vloer onder de planken. De (tussen) ondervloer zuigt zich vol met het water en wat dan overblijft is pure ellende. Maar geen nood, bel ons gewoon en we lossen het op met een realistische offerte voor de verzekering. Dus waterschade aan parketvloer is in de meeste gevallen prima te herstellen. En vergeet niet dat er meer betaald wordt door de verzekering dan de vloer alleen.

Waterschade aan parket. Wat ga je er aan doen?

Waterschade aan parketvloer? Neem dan z.s.m. contact met ons op voor een eerste offerte en het maken van een herstelplan. Het inlichten van de verzekeringmaatschappij niet vergeten. We nemen de werkzaamheden op en de tijd die hier mee gemoeid is en eventuele bijkomende werkzaamheden. Waterschade aan parketvloer? De verzekering betaalt in 99% van de gevallen uit.

De Vloerderij neemt jouw schade serieus.

Waterschade aan parketvloer? De Vloerderij bellen. In de meeste gevallen kun je de schade verhalen op je woonhuisverzekering of je inboedelverzekering. Welke door jou afgesloten verzekering hiervoor geldt is afhankelijk van de oorspronkelijke leg methode van het parket. Is de vloer zwevend gelegd en is onderling verlijmd of ligt het parket vast verlijmd en gespijkerd aan de ondervloer.

Maar hoe dan ook, wanneer je goed verzekerd bent en een meedenkende tussenpersoon hebt zijn zorgen overbodig. De situatie kan eigenlijk alleen maar verbeteren. Een waterschade aan parketvloer wordt altijd super opgelost.

De Vloerderij ontzorgt. En dat geeft een goed gevoel.

Waterschade aan parketvloer. Bij ‘verzekeringsschades’ kan er gewerkt worden met een Acte van Cessie. De betaling van de verzekeraar wordt dan direct aan ons gedaan. Je hoeft je dan nergens druk over te maken en ook geen cent voor te schieten! We ontzorgen je. En dat is wel zo prettig! Wel is het verstandig om de schade zo snel mogelijk door te geven. Neem als het kan een serie foto’s die de situatie goed weergeven. Ze kunnen later altijd weer van pas komen.