Houten vloeren aanbiedingen

De mooiste houten vloeren aanbiedingen.

Top segment houten vloeren aanbiedingen nu met tientallen procenten korting bij de Vloerderij.  Scherp geschaafde prijzen. Elke houten vloer aanbieding behoort tot de beste koop en is het best getest. Kijk ook eens op de speciale aanbiedings pagina en doe daar eens indrukken op. 

Super interessante houten vloeren aanbiedingen. De Vloerderij heeft veel speciale aanbiedingen

Mooie houten vloer aanbieding in massief eiken

Zelfs zijn er nog steeds aanbiedingen in massieve eiken vloeren. Nog te koop in 20cm dik en 18 cm breed. Het zijn dan wel dagprijzen. Maar denk eens aan een prijs vanaf € 49.00 m2. We praten hier dan wel over een Europees eiken vloer (zie foto) in een geweldige Abdij uitvoering. Wel opletten met werking, maar eikenhouten vloeren liefhebbers weten dit maar al te goed.
 

Parket en houten vloeren aanbiedingen te kust en te keur bij de Vloerderij

Visgraat Planken vloeren. Een nieuwe trend in de aanbieding.

Een prachtige houten vloeren aanbieding. Super visgraat. De trend van vandaag, want visgraatparket is weer helemaal in en verovert steeds meer terrein. Deze prachtige parket en houten vloeren aanbiedingen vind je op de speciale visgraatparket pagina. Neem een kijkje en vraag om info. houten vloeren projecten van de Vloerderij

Mail of bel de Vloerderij om de aller beste houten vloeren aanbiedingen.

De Duoplank in de aanbieding. Extra aandacht

Prachtige houten vloeren aanbiedingen. Ook in de inmiddels zeer bekende Duoplanken. Super solide planken die onbeweeglijk liggen. En eigenlijk speciaal voor vloerverwarming gemaakt zijn. Deze onverzettelijke planken liggen allemaal in de shorooms van de Vloerderij en zijn allemaal basic geprijsd. En allemaal met een massieve eiken toplaag en in verschillende diktes en breedtes. Ze zijn ook als Wildwood en Raftwood te koop. Kijk maar eens.

Verouderde houten vloeren aanbiedingen.

Houten vloeren met een originele en authentieke uitstraling.

Origineler kan bijna niet., dit zijn van die houten vloeren aanbiedingen waar je niet omheen kunt. Origineel verouderd en getrommeld met een toplaag van puur Europees eiken. Wil je iets meer weten? kijk dan eens bij de verouderde vloeren. De Vloerderij maakt deze lage prijzen mogelijk rechtstreeks uit de schaverij. Want ja….., daar zit hem nu net de kneep. Direct van de bron en het het verouderingsproces zelf in de hand. Zelf geschaafde Houten Vloeren aanbiedingen zonder omhaal rechtstreeks naar de klant. Al te koop vanaf. € 43.95 m2

Leuke houten vloeren met leuke prijzen

Houten vloeren aanbiedingen. Zo kun je ze met recht noemen. Prachtige houten vloer aanbiedingen in de meest uiteenlopende soorten. Bewerkt met pure natuurolie of juist in een matte watergedragen lak. De ene vloer in een licht antieke Woca olie of de andere in een zachte oak natuurolie van Osmo. Ze zijn er zonder vellingkant. Leuke houten vloeren, leuke kleuren en vooral ook leuke prijzen Kortom houten vloeren met allure. Houten vloeren aanbiedingen die vind je bij de Vloerderij. Kijk ook eens bij onze collega in Noord Nederland.

 

Houten vloeren schuren aanbiedingen. Houten vloer renovatie De Vloerderij             Houten vloeren aanbiedingen. Maar ook aanbieding houten vloer schuren

Niet alleen houten vloeren aanbiedingen.

De Vloerderij renoveert ook houten vloeren. Met een heel team worden houten vloeren door heel Nederland gerenoveerd. Ook gaat deze vloerrenovatie met aanbiedingen gepaard. Door de lange ervaring in houten vloeren kan er snel en nauwgezet gewerkt worden. Wil je eens een renovatie aanbieding ontvangen? Kijk dan eens bij onze renovatie afdeling.

Houten vloeren aanbiedingen voor winkels. Aanbiedingen parket voor winkelinterieurs.

Ook houten vloeren voor winkels en andere projecten.

Ook winkelprojecten zijn succesvol. De inrichting met een houten vloer als basis is super aantrekkelijk. Zo'n p rachtige eikenhouten vloer in een diep donkerbruine olietint staat geweldig in bv. een schoenenzaak..
Deze vloeren zijn verkrijgbaar in vele breedtes. 16-18-20 en 22cm. En niet alleen in plankenvloeren, maar ook in visgraat uitvoeringen. Uiteraard zijn er nog meer mogelijkheden. Houten vloeren kunnen voor jouw winkel gepersonaliseerd worden. Ook voor projecten heeft de Vloerderij houten vloeren aanbiedingen.