Prachtige houten vloeren Drachten

houten vloeren in Drachten , ook leverbaar in de  Multiplank en Duoplank uitvoering

Houten vloeren direct naar Friese bodem. Fabricage in Groningen

Houten vloeren Drachten! We leveren deze authentieke houten vloeren dan ook voor messcherpe prijzen. Wekelijkse levering naar Drachten. Houten vloeren in Drachten een showroom vol met houten vloeren… En een super service. Bespaar wel tot 20% doe je voordeel. De werkplaats en planken fabriek in Groningen zorgt voor een geweldig assortiment houten vloeren.

Houten vloeren regio Drachten.    Met vloerfabricage in Groningen                groningen. Parketfabriek van de Vloerderij

Een houten vloer kopen in Drachten. In de houten vloeren showroom voor Drachten in Groningen    Ook visgraat parketvloeren in Drachten. Ik zoek een parketteur in Groningen    Eiken vloeren met toplaag in Drachten. Aantrekkelijk geprijsde houten vloeren in onze werkplaats in Groningen

De kleuren van een houten zijn bepalend. Ook perfect op visgraat.

Prachtige trendy eiken houten vloeren. Houten vloeren kunnen in heel veel olietinten geleverd worden. Een oud diep bruine antiek olie erop zorgt toch voor een hele mooie Bourgondische uitstraling. En zeker in de provincie Friesland zijn dit soort houten vloeren heel erg populair. Ja hoor, ze zijn hier ongelooflijk gewild. De witte- en de grijze olie tinten geven een houten vloer of een multiplank vloer een prachtige antiek ogende patina. Ook op een visgraatvloer staan moderne tinten uitstekend.

Al deze houten vloeren krijgen een behoorlijk speciale behandeling. Dit wordt het trommelen genaamd en bij dit procedé worden deze planken in feite best wel beschadigd, later worden ze dan wel weer keurig vlak geschuurd., maar de verouderingen/beschadigingen blijven wel zichtbaar. Een heel mooi proces om een houten vloer een speciaal gevoel te geven. Met name de bekende Franse Abdijvloeren lenen zich heel goed voor dit exclusieve verouderingsproces. Houten vloeren Drachten een super keuze. kom naar die super showroom en klik hier als je meer wilt weten Houten vloeren Drachten verkoopt ook de allermooiste sfeervloeren. Geolied in de mooiste tinten. 

Houten vloeren Drachten. Houten vloeren door heel Friesland.

Verouderde en getrommelde vloer. Top vloeren.

Houten vloeren in Drachten, die bewonder je in de uitgebreide houten vloeren showroom. Steeds messcherpe aanbiedingen in Multiplanken en uiteraard de massieve eiken vloeren. (18cm breed). Drachten is altijd al een belangrijke stad voor ons geweest. Er liggen hier al heel wat parketvloeren. Trouwens sinds 25 jaar is de Vloerderij  is de Vloerderij nog steeds aan de bal als het om houten vloeren en parket gaat.

 

houten vloeren, de Vloerderij levert ze naar Drachten
         Houten vloer bruin geolied (verouderde plank)
houten vloeren rechtstreeks uit de schaverij naar Drachten
       Deze grijze natuurolie staat een houten vloer goed


Ook vind je bij de Vloerderij de mooiste verouderde vloeren, ook deze houten vloeren worden steeds vaker verkocht in Drachten. Ze zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen en ze kunnen in de meest sprankelende olietinten gezet worden, van licht naar donker van grijze tinten naar witte white wash kleuren...En ze liggen allemaal bij ons om beweonderd te worden. Oud gemaakte houten vloeren staan naturlijk ook super in Drachten.

Verouderde houten vloeren in Drachten, leverbaar in diverse uitvoeringen!
      Donkere smoke olie. op een verouderde houten vloer
Houten vloeren ook in Drachten  voor een super leuke prijzen.
         Lichte bruine olie, wel een hele mooie olie 
                 

Verouderde eiken vloeren krijgen een speciale behandeling, ze worden getrommeld en hiermee eigenlijk opzettelijk beschadigd. De planken krijgen dan ook een oude "Look" en lijken zodoende erg oud en gesleten. Ook een groot voordeel is, dat ze eigenlijk niet al te veel onderhoud nodig hebben, het zijn hele gemakkelijke ongedwongen vloeren. Ook deze vloeren zijn beschikbaar voor Drachten.

In Drachten zijn houten vloeren erg populair
     Houten vloeren  worden in Drachten super goed verkocht
   Ook in Drachten zijn óók massieve houten vloeren geliefd
     Houten vloeren worden in Drachten worden erg gewaardeerd.
  

Hier boven enkele populaire olietinten. “Antique” “White” “Pure”  en “Castle Grey”. Houten vloeren Drachten. Super mooie vloeren. Origineel Nederlands vakwerk ook in verouderde houten vloeren met een lichte franse tint. Bekijk hier ook eens de Vloerflitsen en je ziet die super collectie houten vloeren helemaal in het echt.

Houten vloeren in Drachten . Een goede keus
Ook massieve vloeren zijn in Drachten top.
Houten vloeren in Drachten, maar ook de multiplank en de duoplank, ze zijn er allemaal.
 

Super mooie kleuren mogelijk. Oliekleuren Puur natuur.

Met een goed uitgekozen kleurolie krijg je hele mooie antiek ogende houten vloeren. Ze komen heel goed tot uitdrukking met een speciale antiek olie. Een pure natuurolie van lijnzaad is het beste. Alle houten vloeren in Drachten kunnen op deze exclusieve manier afgewerkt worden. Bel maar eens met de dames van de Vloerderij, ze weten je heel veel te vertellen over deze schitterende houten vloeren. Maar ook de kleuren verdienen aandacht, want ze zijn vaak bepalend voor je vloer.

Houten vloeren Drachten. Jazeker deze vloeren verkopen we hier al jaren, maar ook in de rest van Friesland, maar Drachten is toch wel houten vloeren stad nummer 1. En dat is maar goed ook. 

Op dit moment staan er bijna 600 huizen te koop in Drachten, er is dus wat houten vloeren betreft heel wat te doen, want bij een verhuizing wordt er altijd beslist wat voor vloerbedekking genomen zal worden, blijft die natuursteenvloer of die plavuizen liggen, of wordt er gekozen voor een houten vloer of parket.
De houten vloeren markt in Drachten is daarom ook erg interessant. Ook wordt er weer redelijk nieuw gebouwd.


Houten vloeren Drachten. Ook oude en antieke vloeren in Friesland
Soms komen we weleens van die mooie partijtjes vloerhout tegen. Wil je zoals zovelen al doen de Vloerderij volgen op facebook?, dat kan natuurlijk, je kunt dan ook gelijk meedoen aan al die geweldige acties. Ook Drachten kan mee gaan doen. De ene keer win je gewoon een eiken vloer, de andere keer een eiken tafel of een prachtig Boutgondisch kastje. Ga maar gauw es naar de Vloerderij op FB.