Prachtige houten vloeren voor Sneek

Houten vloeren Sneek

De Vloerderij.nl met showrooms door heel Nederland leverde al heel wat houten vloeren naar Sneek. Geweldige houten vloeren met een super uitstraling.
Onze Houten vloeren aanbiedingen zijn super populair in Sneek.

Bovenstaande foto laat een prachtige verouderde eiken vloer zien, deze vloer is massief en werd in een antiekkleur olie gezet. Lees hier meer. Deze vloer bestaat uit verschillende breedtes planken. Massieve houten vloeren worden vaak gekozen door puristen. Maar de Multiplanken hebben optisch toch zeker eenzelfde uitstraling. Multi- en Duoplanken bekijk die hier

 

 

Je woont in Sneek en je bent op zoek naar die ene prachtige houten vloer. Je kunt er dan vanuit gaan, dat De Vloerderij bv deze vloer van jouw wens houten vloer in Sneek kan leveren.
Houten vloeren in Sneek worden ook geleverd voor een recht toe recht aan prijs. En ook nog eens rechtstreeks uit de eiken schaverij leveren we tegen lage groothandels prijzen de houten vloeren naar Sneek en heel Friesland, zonder enige tussenhandel of importeurs en de vloeren zijn voorzien van de volle garantie van de Vloerderij Houten Vloeren. Originele dure vloeren die nu voor een scherpe prijs aangeboden worden. Stabiele lage basisprijzen dat begrijp je al.


Op de foto, een hele mooie wit geoliede Multiplank vloer, deze houten vloer ligt al hier en daar in Sneek. De plank is zonder velling en heeft een verrassende tekening.

Geweldige sortering houten vloeren

Benieuwd naar al die houten vloeren voor Sneek  van de Vloerderij?
Bekijk dan deze super uitgebreide website eens goed. Je vind er een hele mooie collectie houten vloeren . Bekijk ze maar eens en er zullen zeker vloeren bij zijn die je aanspreken.                  
Eiken         antieke planken         verouderd eiken         multiplanken         visgraat parket
 

 

Houtenvloeren Sneek, olie kleuren
Houten vloeren Sneek - Olie kleuren

Houten vloeren laten zich heel goed kleuren met olie. Er zijn veel tinten verkrijgbaar. Alle tinten worden samengesteld uit een natuurlijk pigment wat voor een geweldig mooie patina zorgt.

Kijk ook eens
hier voor wat meer kleurinfo. 
 

De mooiste houten vloeren aanbiedingen voor Sneek.

In de houten vloeren branche is de Vloerderij al meer dan 18 jaar een goede bekende en staat na deze jaren in de top 5 van Nederland. De prijsstelling is het succes, want de prijzen zijn best wel laag. Maar ondanks deze super scherpe houten vloeren prijzen zijn de vloeren van hoogwaardige kwaliteit, daar kun je zeker van zijn, maar dat is al langer bekend. De houten vloeren van de Vloerderij vallen onder een goede garantie, de kwaliteit wordt te allen tijde gegarandeerd.  We controleren de produktie namelijk zelf, profiteer er van en bekijk al die houten vloeren aanbiedingen eens op de pagina.

Renoveren en leggen van houten vloeren en parket in Sneek.
Houten vloeren leggen in Sneek, de Vloerderij verzorgt het.
Ook in Sneek verzorgen wij de montage van de meest uiteenlopende houten vloeren.

Het monteren, dus het leggen van houten vloeren, parket en multiplanken en natuurlijk ook de renovatie van houten vloerbedekkingen verzorgt de Vloerderij ook in Sneek. En als jij ook inmiddels zover bent om je houten parketvloer te vervangen of op nieuw te laten schuren of gewoon op te knappen?, dan kunnen we dit super voor je verzorgen. Of misschien ben je verhuisd en al een poosje op zoek naar die prachtige houten vloer?
De Vloerderij wil dan heel graag jouw partner worden om je te adviseren, want naast het grote assortiment houten vloeren voor Sneek, hebben we ook vloer specialisten die al dit soort vloeren leggen en ook schuren…, oliën of alleen maar opknappen. 

Het kan ook zijn dat je alleen gaat voor een 
Doe het zelf vloer, dat kunnen we ook regelen, geen enkel probleem. We leveren je dan alle benodigdheden wat je nodig hebt, zoals de planken, de ondervloer, olie, plinten…You name it. En natuurlijk komt onze know how daar nog bij voor het zelfstandig leggen van jou houten vloer, parket of Multi- Duoplankenplanken

Houten vloer Sneek, white wash geolied
White wash houten vloeren Sneek
Houten vloeren Sneek, ze kunnen allemaal in zo'n prachtige white wash achtige olie gezet worden. Dit geeft de plank een super coole uitstraling.

Deze kleurolie werd altijd al gebruikt op massieve houten vloeren, maar wordt tegenwoordig ook op multiplanken toegepast. Ook in Friesland worden dit soort mooi getinte vloeren goed verkocht en in onze Friese houten vloeren showroom liggen ze ook.

Bij het gebruik van dit soort olie blijf je de details in plank heel goed zien, er ontstaat een levendig geheel en dit is ook mogelijk met een grijze olie, deze zorgt nog meer dan deze witte olie voor een hele oude verweerde uitstraling.

Kijk hier maar een voor wat meer kleurinfo.
 

De houten vloeren partner showroom dichtbij Sneek.

De over bekende massieve houten vloeren en een geweldig divers assortiment Multi- en Duoplanken worden in de Vloerderij  showrooms getoond. Deze showrooms worden al heel vaak door klanten uit heel Noord-Nederland en met name Friesland bezocht. De Houten vloeren en de traditionele en de moderne parketvloeren zijn sfeerbepalers in elk interieur. Koop daarom een houten vloer die samen met jouw eigen interieur één geheel gaan vormen, dit is erg belangrijk, want je hebt er dan jaren lang lol van.. De Vloerderij met 7 showrooms door Nederland ( en natuurlijk ook eentje in Friesland) heeft deze geweldige vloeren voor Sneek.
Hier vind je ze allemaal, al die vloeren met bijbehorende oliekleuren kun je er bewoderen. Kom dus die voordelige, m,aar vooral creatieve en scherp geprijsde vloeren bekijken.

Contact

Een afspraak maken?, dat is goed om te doen, we nemen dan alle tijd voor advies over de soort houten die jou voor ogen staat.. Er zijn zo veel mogelijkheden en we vertellen alles over de houten vloeren voor Sneek en verre omgeving.

Neem kontakt op en maar even bellen met de Vloerderij of vul het contactformulier  in… Aarzel niet, je kunt ons bereiken tot 22.00 uur.