Parket Showrooms

Parket showrooms in Nederland

parket-showrooms

Regio Limburg
Dorpsstraat 72 6082AR Buggenum.  Klik hier om te bellen of te emailen.

Roermond Buggenum (L)
Elke dag 12.00 tot 20.00 uur ‘s-zaterdags tot 18.00 uur.

Bij Roermond vind je onze super uitgebreide parket showroom. Afgeladen met klassiek en hedendaags parket. Kom snel kijken. Meer dan 300 m2 parket showroom. Tevens de Parket showroom voor Mönchengladbach.

Regio Groningen
Ulgersmaweg 18 – 20 9731 BS Groningen. Klik hier om te bellen of te mailen

Groningen
Donderdag t/m vrijdag 9.00 tot 17.00 u. Zat 10.00 tot 18.00 u

Een vloerenboerderij bezaaid met veel aanbiedingen houten vloeren en parket. Aan de Ulgersmaweg in Groningen. Een parket showroom wel heel dichtbij in de stad. Heel veel originele aanbiedingen. Kom snel kijken.

Regio Midden en Oost Brabant
Het Schild 15a 5275 EB Den Dungen. Klik hier om te bellen of te emailen

Den Bosch Den Dungen.
Ma t/m Vrij 14:00 – 18:00 u Zaterdag 10:00 – 17:00 u

Tussen Eindhoven en Den Bosch vind je de fabrieks parket showroom in Den Dungen. Vanaf hier worden ze door geheel Brabant gelegd met eigen legservice. Geen uiterlijk vertoon. Maar wel kwaliteit en scherpe prijzen

 

Regio Zuid Holland en West Brabant
Het Schild 15a 5275 EB Den Dungen. Klik hier om te bellen of te emailen

Nu uitgebreide fabrieks showroom regio Den Bosch
Maandag gesloten, Di-Vrij 13.00 – 17.00 uur. Zat, 11.00-16.00 uur.

Hier ligt misschien wel het mooiste parket van Rotterdam e.o. Ook super scherp geprijsd parket. Prachtige multiplanken. Goedkope Fabrieksprijzen. Kom de kwaliteit bekijken. Ook Zeeland komt hier steeds vaker.

Regio Noord-Oost Brabant en Nijmegen
Het Schild 15a 5275 EB Den Dungen . Klik hier om te mailen of te emailen

Nijmegen – fabrieksshowroom Den Dungen
Openingstijden Ma-Vrij – 14.00 – 18.00 Zaterdag 10.00 – 17.00 u

Ze zijn er allemaal, klassiek parket , trendy vloeren en ook een compleet Fabrieks assortiment dus. In Den Dungen vind je veel aanbiedingen. Een parket showroom voor Nijmegen en verre regio. Kom ze dus maar bekijken.

Regio Utrecht
Kerkdijk 24A 3615 BE Westbroek. Klik hier om te bellen of te emailen

Utrecht A’dam ’t Gooi
Woensdag t/m Zaterdag. vanaf 10.00 uur op afspraak

Ydillisch gelegen super parket showroom met oneidig veel mogelijkheden. Kom hier je custom made vloer bekijken. Een verouderde vloer? Of soms gerookt? Zelfs Trendy visgtaatparket in de mooiste showroom van West Nederland.

Regio Amsterdam
Kerkdijk 24A 3615 BE Westbroek. Klik hier om te bellen of te emailen.

Utrecht A’dam ’t Gooi
Woensdag t/m Zaterdag. vanaf 10.00 uur op afspraak

Een moderne super showroom met oneindig veel parketvloeren. Kom hier je toekomstige vloer bekijken. Ben je verliefd op een verouderde vloer? Of een white wash eiken parket? Kom en adem eiken in de meest uitgebreide parket vloeren showroom voor West Nederland.

Regio Leeuwarden
Bitgumerdyk 87 9034TA Marsum. Klik hier om te bellen of te emailen.

Leeuwarden Marsum
De gehele week op afspraak geopend

Vanuit deze showroom wordt geheel Noord Nederland bereikt met professionele parketrenovatie . In Marsum bij Leeuwarden is ons renovatieteam gevestigd. Met de meest moderne machines worden de parket- en houten vloeren geschuurd.

 

Parket Showrooms door heel Nederland. Ook parket technische renovatie centra

De parket showrooms van Vloerderij-Parket zijn landelijk verspreid. En overal vind je in deze super uitgebreide parket showrooms de mooiste en aantrekkelijkste parketvloeren. Want je kunt er net zo gemakkelijk een tapis parket kopen als een eiken Multiplank. Een lamelplank met de allerbeste parket eigenschappen. Zulke parket showrooms met zo’n allure vind je niet overal. Maar  Vloerderij-Parket en zijn partners zorgen voor een breed parket programma voor heel Nederland.

Jouw parketvloer rechtstreeks van de bron. Prijs interessant

Vanuit de schaverij worden dus alle parket showrooms beleverd met de mooist parketplanken.  Ook zijn in de meeste showrooms de parket renovatie teams aanwezig. Parket schuren en renoveren wordt steeds belangrijker. Zeker het schuren van de Multiplanken met zo’n dunne toplaag. Dit komt heel nauwkeurig. Ze liggen vaak ook verlijmd vloerverwarming. En juist zo geschikt voor parketvloeren.  Parket showroom en technische ondersteuning in diverse filialen in Nederland. Kom eens langs of app of mail eens als je zin hebt.

Vanuit de Parket Showrooms worden ook parketvloeren geschuurd.

Bij Vloerderij-Parket hebben we veel Know How.

Er wordt niet alleen parket verkocht vanuit deze parket showrooms, maar ook parketvloeren geschuurd. Het team van elke showroom bezit volop technische kennis om jaren oud parket weer als nieuw te renoveren. Parketrenovatie is dan ook een belangrijke pijler. Parket showrooms ook bij jou in de buurt.